Home.
Voorstellen.
Luisterkind.
Access Bars.
Contact.
Ervaringen.
Luisterkind

 

 

Ik werk met de Luisterkind Methode.

Deze methode heb ik geleerd bij Diana van Beaumont.

Het houdt in dat ik op telepatische wijze in gesprek ga met het kind.

Ik stem me af op het kind en ga luisteren wat het kind heeft te vertellen.

Waarom is het kind altijd zo boos, waarom plast het nog in bed, waarom maakt hij altijd ruzie etc. Allemaal vragen waar ik naar luister en samen met het kind naar oplossingen kijk. Soms kan het al meteen worden opgelost maar het heeft ook weleens inspanning van de ouders nodig. Ik ben tussenpersoon tussen ouder en kind.

Het kindje hoeft niet bij mij aanwezig te zijn, ik doe het op afstand. Dus geen belemmering voor het kind om eventueel te reizen. Voor de rest gaat alles via mailcontact.

Om een afstemming voor je kind aan te vragen hoeven er geen problemen te zijn met het kind. Het kan ook als het goed gaat met je kind maar je wil weten hoe je kind in zijn vel zit of wat er in je kind omgaat.

Een afstemming is voor een kind van 0 tot en met 100 jaar, ook voor kinderen met een ziekte of een verstandelijke handicap en die zich niet kunnen uiten.

De kosten voor een afstemming bedragen € 60,00

Mocht je interesse in een afstemming hebben of meer willen weten, wees vrij om me een mail via het contactformulier te sturen. Je ontvangt dan alle informatie over toesturen van een foto, de vragen die je kunt stellen, de betaling en wat meer informatie over een afstemming.

 

Copyright © 2014-2022 “Liefde voor het kind” Monique Buijs  
*Alle rechten voorbehouden*