Home.
Voorstellen.
Luisterkind.
Geboortebegeleiding.
Access Bars.
Contact.
Ervaringen.
Geboortebegeleiding

Geboortebegeleiding is een onderdeel van de luisterkind methode.

 

Er wordt op zielsniveau voorzichtig contact gelegd met het ongeboren kindje. Ik verneem van het kindje hoe het zich voelt, of het vragen heeft, leg uit dat de bevalling eraan komt en stel de vragen die de toekomstige ouders hebben.

 

Het is geen eenmalige afstemming , maar het zijn bij elkaar 4 losse afstemmingen, elke keer met een week ertussen.

 

Tijdens deze afstemmingen krijgen moeder en het kind al een mooi contact met elkaar. Vaak geeft het kindje ook aan wat hij fijn vindt of juist niet.

 

Iedere geboortebegeleiding is weer anders en wordt grotendeels door het kindje bepaalt.

 

De afstemmingen werken op afstand. Mama mag een half uur per week heerlijk op bed of bank liggen in dezelfde tijd als ik me op je kindje richt.  Samen het contact op hetzelfde moment. Hoe bijzonder!

 

Ik verwoord mijn afstemming in een mail die ik na het half uur contact verstuur.

 

Er zullen eventueel nieuwe vragen komen naar aanleiding van de afstemming en die kan ik dan meenemen in de volgende afstemming.

 

De vier afstemmingen vinden wekelijks plaats vanaf het moment dat de moeder ongeveer 28 weken zwanger is. Per keer een half uur, waarin ik contact met ouder en kindje heb en het geheel uitwerk op de mail. De moeder kan in die tijd heerlijk op een rustige plek ontspannen en kijken of ze ook iets voelt of beleeft. Ook haar ervaringen verneem ik graag via de mail.

 

De eerste 3 afstemmingen zijn antwoorden op jouw vragen. De 4de afstemming is heel speciaal, dan vragen we niks, dan mag de baby alles vertellen. Je krijgt een brief van jouw ongeboren baby!

 

De kosten voor geboortebegeleiding zijn € 130 (4x 30 minuten).

 

Het is ook mogelijk om een eenmalige afstemming op je ongeboren kindje te laten doen.

 

Mocht je interesse in een geboortebegeleiding hebben of meer willen weten, wees vrij om me een mail via het contactformulier te sturen.

 

 

Copyright © 2014-2019 “Liefde voor het kind” Monique Hop  
*Alle rechten voorbehouden*